پزشکیان عازم ارمنستان شد آمریکا ۱۶ فرد و ۱۰ نهاد ایرانی را در لیست تحریم‌های خود قرار داد زلنسکی دستور ازسرگیری حملات به پالایشگاه‌های نفت روسیه را صادر کرد آتش‌سوزی یک نفتکش متخلف دیگر در تنگه هرمز یحیی سریع ادعای حمله یمن به مدینه را تکذیب کرد پناهندگی بشار اسد در روسیه لغو می‌شود؟ هشدار سفارت آمریکا در ریاض: شهروندان آمریکایی در صورت استفاده از فرودگاه‌های عربستان، احتیاط کامل را رعایت کنند قالیباف: آمریکا باید تنبیه و شیرفهم شود تا خواسته‌های ما را بپذیرد حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض پیام مهم سردار قاآنی درباره مسجدالاقصی قالیباف: به اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوبل فیزیک بدهید! غرق شدن دومین کشتی باری در نزدیکی تنگه هرمز ظرف ۲۴ ساعت اخیر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل وارد جمهوری آذربایجان شد واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت

سقوط بالگرد پلیس فدرال آمریکا ۶ کشته و مجروح برجای گذاشت

سقوط بالگرد پلیس فدرال آمریکا ۶ کشته و مجروح برجای گذاشت بالگرد امدادی پلیس فدرال آمریکا به داخل آپارتمانی در ایالت «فلوریدا» سقوط کرد و طی آن ۲ نفر کشته و ۴ نفر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در سانحه هوایی در آمریکا یک فروند بالگرد امدادی پلیس فدرال این کشورغروب دوشنبه به وقت تهران به داخل آپارتمانی در ساحل «پمپانو» در ایالت «فلوریدا» سقوط کرد و طی آن ۲ نفر کشته و چهار نفر زخمی شدند.

به گزارش شبکه خبری «ای‌بی‌سی نیوز» اداره هوانوردی فدرال آمریکا تایید کرد که بالگرد «یورو کوپتر ایی سی- ۱۳۵» با یک سازه برخورد کرد.

فیلم به اشتراک گذاشته شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که از بالگرد قبل از سقوط به دود به هوا برخاسته بود. در جریان این سانحه هوایی نفر ۲ نفر کشته و ۲ خدمه بالگرد و ۲ غیرنظامی مجروح شدند و اینک در بیمارستان بستری هستند. یکی از کشته شدگان خدمه این بالگرد بود. «بزرگراه دیکسی» نزدیک محل این سانحه بسته و از رانندگان درخواست شده از تردد در منطقه خودداری کنند. هویت قربانیان نیز هنوز اعلام نشده است.

این در حالی است که نیروی دریایی آمریکا نیز روز شنبه اعلام کرد که یک خلبان جنگنده «اف-۱۸ سوپرهورنت» این کشور حین سانحه هوایی نزدیک پایگاه «تفنگداران دریایی» در ایالت «کالیفرنیا» جان خود را از دست داده است. این سانحه در شرق پایگاه «میرامار» نیروی دریایی در کالیفرنیا رخ داد. تیم جستجو و نجات بعد از این سانحه موفق شد بقایای این خلبان آمریکایی را پیدا کند.

در جریان سقوط یک فروند هواپیمای حامل تفنگداران دریایی آمریکا در جزیره‌ای در شمال استرالیا نیز سه تفنگدار دریایی این کشور کشته و ۲۰ نفر مجروح شدند. این هواپیمای نظامی در یک رزمایش چند ملیتی حضور داشت.

نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده که علت سقوط هواپیما در دست بررسی است. بر اساس مکالمه ضبط شده، یک مقام نظامی ایالات متحده به پرسنل ترافیک هوایی استرالیا گزارش داد که آتش سوزی قابل توجهی در مجاورت محل سقوط هواپیما رخ داده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار